Nissan Türkiye'de üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Nissan Türkiye'de üst düzey atama
Nissan Türkiye'de üst düzey atama

Nissan Türkiye'de kurumsal iletişim müdürü olarak görev alacak isim belli oldu.

Nissan Türkiye’de kurumsal iletişim müdürü pozisyonuna 2021’den bu yana şirketin pazarlama iletişimi müdürü olarak görev yapan Umut Kır getirildi.

Yeni görevine 1 Temmuz itibarıyla başlayacak olan Umut Kır, şirketin kurumsal iletişim, medya ilişkileri, iç iletişim gibi tüm iletişim faaliyetlerini yürütecek ve Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem’e raporlama yapacak.

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2017 yılında İstanbul Üniversitesi AUZEF Tarih Bölümü ve Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Programı’nı tamamlayan Umut Kır, profesyonel yaşamına 2001 yılında Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin halkla ilişkiler departmanında başladı. Kariyerine sırasıyla TIRSAN Treyler, Koluman Kögel Treyler ve Mesaj İletişim’de devam eden Kır, 2013-2021 yılları arasında Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş Kurumsal İletişim ve Kurumsal Pazarlama Yöneticisi olarak çalıştı.

Umut Kır, 2021 yılının eylül ayından bu yana Nissan Türkiye bünyesinde pazarlama iletişimi müdürü olarak görev yapmaktaydı.

YORUMLAR