Neslihan KABAOĞLU

n.kabaoglu@medyaloji.net
03.08.2017 / 11:58

Neslihan KABAOĞLU

Bıkmadık mı Alişan?

Ülkenin ve hatta dünyanın gündemi bu kadar yoğunken, magazin gündemini epeyce meşgul eden bir ilişki var, Alişan&Eda Erol ilişkisi.

Aman Alişan sonunda evlenecekmiş, aralarını Esra Erol yapmış, Eda Erol’da estetik varmış, oymuş buymuş. Üstüne bir de Alişan’ın nişanlısıyla ilgili gafları eklenince, uzadıkça uzayan bir duruma dönüştü, ilişkilerinin gündem olma hali.

Açıkçası onlara daha çok üzülüyorum. Bir insan, özel hayatıyla ilgili bu kadar yorumu neden dinlesin ki…

Yıllarca insanları evlendiren Esra Erol’un, kendi kız kardeşini Alişan ile tanıştırmasını onayladık. Evlenmek isteyen ama kendine uygun bir hanım bulamayan, hatta bunun için cumhurbaşkanına söz veren Alişan’ın, sonunda evleneceğine sevindik.

Evet bunlar haber…

Tabi ki popüler olan birinin evlenmesi haberdir. Bununla ilgili çeşitli detaylar da paylaşılabilir. Tanıştılar, sözlendiler, nişanlandılar vs. ama o terlik mevzuları, Eda Erol’un estetikleri, havalı kadınla evlenmeme hayalleri nedir? Henüz başlamış bir ilişkide, bu konuların gündem olması, onları yıpratmıyor mu?

Detaylar hiç bitmiyor…

Alişan’ın hayatında biri olduğunu, ilk kez 22 Nisan’da Sabahla Günaydın Gazetesinde, Özlem Avcı’nın röportajında okuduk. Sonrası ise çorap söküğü gibi, çek çek bitmiyor. Alişan, MTM Medya Takip Merkezi’nin verilerine göre, o günden bugüne; yazılı basında 674, televizyonda 330, internet sitelerinde 3563 habere konu olmuş. İşiyle gücüyle haber olacakken, yıllardır beklediği ilişkisiyle bu kadar gündemde olmak pek hoş olmadı.

İçeriği daha da kötü…

Evet, şu ortamda, bu kadar çok haber olmak dikkat çekici… Peki ya içeriği? Kadınlardan aldığı tepki, durumun basitleştirilmesi. Ve hatta ortada düzeltilmesi gereken bir algı varken, daha da üste çıkılması.

Müziği ve tarzı bana uygun değil ama Alişan’ın bir samimiyeti ve bir popülerliği var. Böyle haberlere de hiç ihtiyacı yok. Bence, hem ilişkisine hem de müstakbel eşine sahip çıksın artık. Sessiz kalması, hem kendine hem nişanlısına hem de örnek olduğu gençlere daha çok katkı sağlayacaktır.

Düşünsenize, daha bunun kınası var, düğünü var, balayı var, çocuk sahibi olmaları var… 

 

 
YORUMLAR

Yazarın Diğer Yazıları

>> Dijital Medya’da marka takibi nasıl kurgulanır? - 22.12.2023
>> Medyada Deepfake tartışması - 07.04.2021
>> Medyada yeni bir soluk: Oksijen - 21.01.2021
>> Veriler asla uyumaz! - 02.10.2020
>> NO ON Coca Cola’yı geçti - 28.08.2020
Medyaloji Yazarları
Halef R.  VAYIS Neslihan KABAOĞLU Meltem AŞCİ Hüseyin MOVİT
Bozukluk gören gözde…
Tüm Yazarlar