Zuhal Topal’dan sosyal sorumluluğa örnek destek!

Medyaloji.net » pr » Zuhal Topal’dan sosyal sorumluluğa örnek destek!
Zuhal Topal’dan sosyal sorumluluğa örnek destek!

Ekranın ünlü yüzü Zuhal Topal; 19 Kasım 2011 Cumartesi günü saat 14.00 de Sancaktepe Samandıra Kültür Merkezinde Çocuk Sahibi olmak isteyen hanımlarla sohbet ederek tedavi öncesi moral depolamalarını sağlayacak..

“Anne olmak isteyen kadınlara motivasyon desteği”
11 yıldan bu yana; çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere maddi ve manevi destek veren Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (ÇİDER) bu yıl bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantılarında farklı bir yaklaşım sergileyerek, sevilen sanatçıları sosyal sorumluluk projelerine davet etti.
Bu proje kapsamında; 19 Kasım 2011 Cumartesi günü Sancaktepe de yapılacak ilk toplantıya; " Sihirli Annem", "Geniş Aile" ve "İzdivaç" programlarından halkın yakından tanıyıp sevdiği ve halen TRT1 ekranlarında yayınlanan “Avrupa Avrupa” dizisinin başrol oyuncularından Zuhal Topal’ı davet etti.
Sanatçı Zuhal Topal geçtiğimiz yıl evlenmiş ve bu yıl da çocuk sahibi olmayı plandığını medyada belirtmişti. Geçtiğimiz günlerde yeni yaşına girerken “Bebekli bir yıl olur inşallah. Kız, erkek fark etmez" diyen sevilen sanatçı, anne olmak isteyen ve tedavi öncesi bir araya gelen hanımlarla sohbet edip onlara tedavileri öncesinde moral verecek.
Toplantıda Çider’in danışman doktorlarından Doç.Dr.Ulun Uluğ toplantıda "neden hamile kalamayız","ne zaman kısırlık denmeli" "yardımcı üreme tedavileri nelerdir" ve "tüp bebek tedavilerinde başarı nasıl yakalanır" konularına açıklık getirecek.
ÇİDER dernek temsilcisi Mukadder Adil de tedavilerde Çider’in rolü ve önemini anlatacak .
YORUMLAR
En çok okunan haberler