Porland'dan anlamlı yılbaşı hediyesi!

Medyaloji.net » sosyal sorumluluk » Porland'dan anlamlı yılbaşı hediyesi!
Porland'dan anlamlı yılbaşı hediyesi!

Porland, Yeni yılda hediye dağıtmak yerine Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile 200 çocuğun bir yıllık eğitim masrafını üstlendi.

Porland Porselen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir çocuğun hayalini gerçekleştirebilmek yüzündeki gülümsemenin sebebi olabilmek en güzel hediyedir” düşüncesiyle hareket ettiklerini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Porland olarak çocuklarımızın hayallerini rotamız, aydınlık fikirlerini ve parlak zihinlerini ilham kaynağımız olarak kabul ettik. Bu yılbaşında bizimle aynı hassasiyeti paylaştığınızı bilerek sizlere hediye göndermek ve vitrinlerimizi süslemek yerine, çocuklarımızın eğitim masraflarını karşılamaya karar verdik. TEGV işbirliği ile 200 çocuğumuzun bir yıllık eğitim masraflarını PORLAND ailesi olarak üstlenerek her çocuğun hakkı olan eşit eğitim için bir adım atmak istedik. Ağaçlarımızı ise yılbaşı süsleri ile değil, çocuklarımızın hediyelerinden yansıyan resimlerle renklendirdik. Çünkü bir çocuk hayal ederse dünya değişir, hayaller gerçeğe dönerse dünya güzelleşir.”

 

YORUMLAR