Garanti BBVA'ya ödül!

Medyaloji.net » iş dünyası » Garanti BBVA'ya ödül!
Garanti BBVA'ya ödül!

Türkiye'nin tek teknoloji tabanlı ödülü olan Tech Brands Turkey araştırmasında "En Teknolojik Banka" kategorisinde Garanti BBVA ödüle layık görüldü.

NielsenIQ Türkiye'nin yapmış olduğu araştırma sonucunda, 26 farklı sektörde Türkiye'nin en teknolojik markaları belli oldu. Türkiye'nin bankacılık alanındaki güçlü markalarından olan Garanti BBVA, Tech Brands Turkey araştırmasında EnTeknolojik Banka ' kategorisindeödülünün sahibi oldu.

NielsenIQ Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliği ile gerçekleştirilen Tech Brands Turkey'de Türkiye'nin en teknolojik markaları seçildi.

NielsenIQ Türkiye'nin yapmış olduğu araştırma sonucunda, 26 farklı sektörde Türkiye'nin en teknolojik markaları belli oldu.

Türkiye'nin tek teknoloji tabanlı ödülü olan Tech Brands Turkey araştırmasında "En Teknolojik Banka" kategorisinde Garanti BBVA ödüle layık görüldü.

Pazarlamasyon ve Nielsen iş birliği ile düzenlenen, 26 farklı sektörde Türkiye'deki markaların teknoloji alanındaki tüketici marka algısını araştıran bir ödül programı olan Tech Brand Turkey'in sahipleri, herhangi bir başvuru olmadan halk tarafından seçildi.

Tech Brands Turkey araştırması, Nielsen Türkiye'nin kontrolünde, Türkiye temsili 12 ilde A, B, C1, C2 SES grupları ile gerçekleştirildi. Türkiye'nin en teknolojik markaları; açık uçlu sorularla Türkiye genelindeki tüketici kitlesinin vermiş olduğu yanıtlar baz alınarak hazırlanan raporun sonucunda belirlendi.

Türkiye'nin en teknolojik markalarının belirlendiği ödüller; Tech Brands Turkey araştırması sonucunda toplamda 26 kategoride sahiplerini buldu. Türkiye genelinde 12 ilde ve 1.000 kişilik tüketici kitlesi ile gerçekleştirilen araştırmada, Garanti BBVA, "En Teknolojik Banka" kategorisinde birinci seçilen marka oldu.

 

YORUMLAR