Galatasaray ve GSYİAD'tan yeni iş birliği

Medyaloji.net » iş dünyası » Galatasaray ve GSYİAD'tan yeni iş birliği
Galatasaray ve GSYİAD'tan yeni iş birliği

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın forma sponsoru, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) oldu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı'nda düzenlenen sponsorluk anlaşmasının imza törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ile 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu katıldı.

Toplantıda konuşan Burak Elmas, önemli bir sponsorluk anlaşmasını imza altına aldıklarını belirterek, "Aslında bu aile arasında olan bir sponsorluk anlaşması. Göreve geldiğimizden beri Sayın Başkan İbrahim Hatipoğlu ve ekibiyle çok yakın çalışma fırsatı bulduk. Bu dönemde bizim çok takdirimizi kazandılar. Galatasaray'da hangi yönetim olursa olsun sadece Galatasaray'a hizmet etme içgüdüsüyle hareket ederek, Galatasaray'ın farklı konularına destek veriyorlar. Hakikaten bir Galatasaray derneğinin yapması gereken her şeyi, Galatasaray siyasetinden uzak kalarak eksiksiz olarak yerine getirdiler." ifadelerini kullandı.

1905 GSYİAD'ın sarı-kırmızılı kulübe birçok konuda destek verdiğini aktaran Elmas, "Bugün de bütün yaptıklarını daha büyük bir anlaşmayla taçlandırıyorlar. Bu sadece burada kalmayacak, daha büyük projelere destek verecekler. Bu dernek ile iş birliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Burak Elmas, kulübün voleyboldaki yapılanmasıyla ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:

1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu da dönemleri boyunca kendileriyle yaptığı iş birliğinden dolayı Burak Elmas'a teşekkür ederek, "Galatasaray kulübü büyük bir aile. Bu ailenin reisi de kulüp başkanıdır. Biz de bu kulüp içinde olan bir yapıyız. Sadece kulübe hizmet etmek amacında olan bir derneğiz. Kulübümüze bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğimizin, önümüzdeki dönemlerde de bu anlaşmaları geliştirerek büyüteceğimizin sözünü veriyorum. Hepimiz için hayırlı bir anlaşma olmasını temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Sponsorluk anlaşmasının bir yıllık olduğunu aktaran Hatipoğlu, kulüpte 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda yarışacak başkan adayları Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu'na eşit mesafede olduklarını da sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR