G+ artık Twitter'da!

Medyaloji.net » twıtter » G+ artık Twitter'da!
G+ artık Twitter'da!

Google Plus, ilginç bir adım atarak Twitter üzerinde kendisi için resmi bir hesap açtı.

Google'ın, Facebook'a cevap olarak hayata geçirdiği sosyal medya mecrası Google Plus bildiğiniz gibi beklediği ilgiyi pek göremedi. Çoğu kullanıcı, Google Plus'ın sahip olduğu ekstra artılara rağmen alışkın olduğu Facebook'u kullanmaya devam etti. Google ise geçtiğimiz gün itibariyle pek akla gelmeyecek bir işe imzasını attı.

İlk önce bir troll çalışması olarak görülen gelişme daha sonra Google tarafından onaylandı. Herkesi şaşırtan olay ise, Google Plus'ın kendine resmi bir Twitter hesabı açması oldu. Bir başka deyişle, bir sosyal medya mecrası, başka bir sosyal medya mecrasında kendi tanıtımı için hesap açtı.

Bu ilginç gelişme sonrasında soruya kendi sitesi üzerinden cevap veren Google Plus ise; "Halen dışarıda buraların ne kadar güzel olduğunu bilmeyen bir kitle var, biz de bir haber verelim dedik" açıklamasını yaptı.

Google Plus'ın Twitter üzerinde ortaya çıkması akıllara yeni bir reklam kampanyasının ilk adımlarını getirmişken, şirket bir de "henüz Facebook üzerinde yokuz" gibi muzır bir duyuru yaptı.

Google Plus Twitter hesabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR