Domestos'tan yeni reklam: Mikroplaraglarmis

Medyaloji.net » reklam » Domestos'tan yeni reklam: Mikroplaraglarmis
Domestos'tan yeni reklam: Mikroplaraglarmis

Mikropların Domestos Kar Beyaz'a isyanı #mikroplaraglarmis ile devam ediyor!

Domestos'un dijital mecralarda yürüttüğü esprili kampanyası “Mikroplar İsyanda” şimdi de mikropların seslendirdiği #mikroplaraglarmis jingle’ı ile devam ediyor. Kendilerine bir türlü yer bulamayan mikroplar hayallerindeki "pislik dolu dünyayı" bu kez "Mikroplar Ağlarmış" şarkısıyla anlatarak isyan ediyor.

Türkiye'nin tüketiciler tarafından en çok tercih edilen lider çamaşır suyu markası Domestos'a karşı mikroplar tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan isyan, tüm şiddetiyle devam ediyor. Evlerde ve okullarda kendilerine sığınacak ve saklanacak yer bulamayan mikroplar Domestos Kar Beyaz'ın tam koruma sağlayan hijyen gücüne karşı bir müzik grubu kuruyor. Hayallerinde yaşattıkları "pislik dolu dünyayı" anlattıkları "Mikroplar Ağlarmış" ile Domestos'a karşı seslerini duyurmaya çalışan mikroplar, sosyal medyada da #mikroplaraglarmis etiketiyle destek arıyorlar.

Animasyonlarla zenginleştirdikleri klipleri ve herkesin bildiği “Sevenler Ağlarmış” şarkısına yeniden yazdıkları sözler ile mikroplar viral bir yayılım hedeflediklerini belirtiyor.

YORUMLAR