60 yıllık amaç

Medyaloji.net » reklam » 60 yıllık amaç
60 yıllık amaç

ETİ'den 60'ıncı yaşına özel iki yeni reklam filmi.

Kurumsal varoluş amacını kurucusu Firuz Kanatlı’nın “İnsanlığın mutluluğundan daha yüce bir amaç yoktur” sözünden hareketle bundan 60 yıl önce belirleyen ETİ, 60’ıncı yaşını kuruluş hikâyesinden ilhamla hazırlanan iki yeni reklam filmiyle kutluyor.

İlk filmde, yola Eskişehir’de 20 çalışan ve küçük mutluluklar üreten bir fabrikayla çıkan markanın bugün 7 binden fazla çalışan, 9 üretim tesisi, 50 marka ve 300’den fazla ürünle hizmete devam ederken amacına bağlılığını hiç yitirmediği, “60 yıldır amacımız hep aklımızda” sloganıyla vurgulanıyor.

Markanın mutluluk vaadinin sadece ürünlerinin yaşatığı keyif anlarıyla sınırlı olmadığını anlatan ikinci filmde ise ETİ’nin imza attığı Sarı Bisiklet projesi, gençleri destekleyen “Sen Gençsin Güç Sensin” projesi, 21 yılda üç milyondan fazla çocuğa tiyatro deneyimi yaşatan ETİ Çocuk Tiyatrosu ve markanın ekimden hasada kadar desteklediği çiftçilerle yürüttüğü sözleşmeli tarım uygulaması gibi sosyal sorumluluk projeleri hatırlatılıyor.

Yaratıcı süreçleri Güzel Sanatlar‘a ait olan filmlerin prodüksiyonunu Kala Film, yönetmenliğini ise Turgut Akaçık üstlendi.

YORUMLAR