Cebinizdeki Hollywood

Medyaloji.net » reklam » Cebinizdeki Hollywood
Cebinizdeki Hollywood

iPhone 13 Pro profesyonel bir film yapım aracı olarak Hollywood setinde.

Apple CEO’su Tim Cook, dün gerçekleşen California Streaming etkinliğinde Apple’ın yeni iPad, Apple Watch ve iPhone’larını görücüye çıkardı. Bunlardan en merakla bekleneni ise şüphesiz iPhone 13 serisiydi. Öncekilerden daha hızlı bir işlemciye, gelişmiş ekranlara ve genişletilmiş kamera özelliklerine sahip olan seri, TBWA/Media/Arts Lab imzalı yeni reklam filmleriyle de tanıtıldı.

iPhone 13 Pro’nun profesyonel bir film yapım aracı olarak konumlandırıldığı Hollywood in Your Pocket kampanyası için alışılageldik bilimkurgu, savaş, western gibi temaların işlendiği Hollywood filmlerinin set ortamları simüle edildi. Prodüksiyon süreçleri Smuggler’a emanet olan filmlerde, Apple’ın son telefonunun gelişmiş kamera özellikleriyle tüm zorlu çekimlerin altından başarıyla kalkabilecek niteliklere sahip olduğu vurgulandı.

Apple’ın çekimlerin kamera arkası görüntülerini izleyicilerle buluşturulduğu ikinci paylaşımında film yapımının inceliklerini anlatan Oscar’lı yönetmen Kathryn Bigelow ve görüntü yönetmeni Greig Fraser, iPhone 13 Pro’nun film yapımcılarının işini hiç olmadığı kadar kolaylaştırarak heyecan verici yeni bir dönemi başlattığını paylaştı.

Kamera arkası görüntülerinde ayrıca iPhone 13 Pro’nun sinematik modu, düşük ışık performansı, gelişmiş sabitleme, 3x optik yakınlaştırma özelliği ve makro videoların altından ustalıkla kalkabilme kabiliyeti sergilendi.

YORUMLAR