Saat: 16:39
Sırma İçecek Grubu, yeni reklam ajansını belirledi. Peki, markanın yeni ajansı kim oldu? İşte detaylar
EMMA'nın müşterileri arasında Doğan Holding, Saran Holding, Lamborghini, Bentley, Bugatti, Star TV, Mynet, Ray sigorta, Milpa gibi Türkiye'nin önde gelen markaları yer alıyor.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan EMMA Ajans Başkanı Emir Tamer, geçtiğimiz kriz yılında Ray Sigorta'nın reklam konkurunu kazanan Emma'nın, bu yıl Sırma'nın reklam çalışmalarını üstlendiğini ve önümüzdeki kısa dönemde şirket büyüme ivmesinin arttırılmasının planlandığını kaydetti.
Krize rağmen 2009'da internet ve outdoor mecralarının kullanımının arttığını göz önüne alırsak, bu iki mecra bu yıl da ciddi büyümeler gösterecektir. Biz EMMA olarak dünyayı takip edip, yeni ve etkileyici olabilecek mecraları ülkemize getirdik. Bunu sadece kâr amaçlı değil, ülkeye ve sektöre katkı sağlayabilmek için de yapıyoruz. Bu araştırmalarımız 2010'da da devam edecektir."
