Papia'nın yeni reklam yüzü Hülya Avşar

Medyaloji.net » » Papia'nın yeni reklam yüzü Hülya Avşar
Papia'nın yeni reklam yüzü Hülya Avşar

Temizlik kağıdı markası Papia yeni reklam filmi için Hülya Avşar ile anlaştı

Temizlik kağıdı pazarına girdiği ilk günden beri yenilikçi ürünleri, iddialı ve cesur marka kimliği ile dikkatleri çeken Papia`nın ürünün üstüne adını yazdığı “Adı üstünde Papia” sloganlı reklam kampanyasında, marka kimliği ile örtüşen Türkiye`nin en iddialı ve cesur kadını olan Hülya Avşar rol aldı.
 
“Adı üstünde Papia”
 Papia, “herkes ne kullandığını bilsin diye artık adı üstünde” diyerek iddiasını taşıdığı reklam kampanyasında, Türkiye’nin en iddialı ve sürekli kendini yenileyen ismi Hülya Avşar ile ekranlarda olacak. Papia reklam filmleri ve çekimler için Hülya Avşar’ın kostümlerini ünlü stilist Hakan Öztürk hazırladı. Fotoğraflarını ünlü fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin’in çektiği yeni Papia reklamı için Kala Film ve Mojo FX Post Prodüksiyon ortak çalışma yürüttü.
Papia’nın farklı konseptlerde çekilen reklam film serisi sıradışı çizgisi, güçlü ve iddialı kadın vurgusuyla dikkat çekiyor. Üç tuvalet kağıdı ve iki havlu filmi olmak üzere beş filmden oluşan reklam kampanyasının hazırlıkları 18 gün, çekimleri 2 gün sürdü. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü, görüntü yönetmenliğini dünyaca ünlü Jean Pierre Seresin, yaratıcı yönetmenliğini ise Gürkan Günaydın üstlendi.
5 farklı kostümle iddialı yapım
Reklam filminin müzikleri Jingle House tarafından hazırlandı. 50 kişilik ekibin görev aldığı reklamın fotoğraflarını ünlü fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin çekerken, Hakan Öztürk reklam filmi serisi için cesur, iddialı ve feminen tarzı ön plana çıkaran 5 ayrı kostüm hazırladı. Çekimler sırasında stüdyoya tenis kortu ve özel kütüphane dekoru kuruldu.
 
 
Reklam Filmi Künyesi:
Reklamveren: Hayat Kimya, Papia
Reklamveren Temsilcisi: Aysel Aydın - Gül Yeşilay
Reklam Ajansı: Vietnam
Ajans Başkanı Yaratıcı Yönetmen: Tibet Sanlıman
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Yapım Şirketi: Kala Film
Görüntü Yönetmeni: Jean Pierre Seresin
Kostüm Tasarım: Hakan Öztürk
Post Prodüksiyon: Mojo FX
Müzik: Jingle House
Fotoğrafçı : Zeynel Abidin
YORUMLAR