Twitter'a yeni özellik geliyor!

Medyaloji.net » twıtter » Twitter'a yeni özellik geliyor!
Twitter'a yeni özellik geliyor!

Twitter, Fleets'i uygulamaya koyuyor. Fleets anlık düşünceleri paylaşmak için sohbeti başlatmaya yardımcı oluyor ve sadece 24 saatliğine yayında kalıyor.

Twitter, Brezilya, İtalya, Hindistan ve Güney Kore’de yaptığı deneme testleriyle, Fleets’lerin insanların sohbete daha rahat katılmalarına yardımcı olduğunu gördü. Fleets kullananlar, Fleets ve Direkt Mesajlar aracılığıyla Twitter’da daha fazla sohbete katıldılar. Twitter’da yeni olanlar, Fleets’leri akıllarından geçenleri paylaşmanın daha kolay bir yolu olarak gördüler. Bir gün sonra kaybolduğu için Fleets, insanların kişisel ve gündelik düşüncelerini, fikirlerini ve duygularını paylaşırken kendilerini daha rahat hissetmelerine yardımcı oldu.

Kullanıcılar bu yeni özellikle, metin, Tweetler, fotoğraflar veya videolar ile Fleet oluşturabilecek ve Fleet’lerini çeşitli arka plan ve metin seçenekleriyle özelleştirebilecek. Fleets’de bir Tweeti paylaşmak için Tweetin altındaki “Paylaş” simgesine ve ardından “Fleet’de Paylaş” a basmak yeterli. Sonra, bazı metin veya emojilerle bunun hakkında ne düşündüğünü kullanıcı ekleyebilir. Yakın zamanda, çıkartmalar ve canlı yayın özelliği Fleets’de mevcut olacak.

YORUMLAR