Samsung Money banka kartı ile ilgili yeni detaylar

Medyaloji.net » teknoloji » Samsung Money banka kartı ile ilgili yeni detaylar
Samsung Money banka kartı ile ilgili yeni detaylar

Samsung çok yakında faaliyete geçirmeyi planladığı banka kartı programı ile ilgili detayları paylaştı.

Samsung Money adını taşıyan programda Samsung’a SoFi de ortaklık edecek. Bu banka kartı mevcut Samsung Pay uygulamasıyla bağlantılı şekilde çalışacak.

Mayıs ayının başlarında duyurusu gerçekleştirilen yeni banka kartı Samsung Money ile ilgili olarak, paylaşılan son bilgiler sayesinde daha fazla detay elde etmiş oldu. Samsung, bu program kapsamında bir nakit yönetimi hesabı ve The Bancorp Bank tarafından verilecek ve üstünde Mastercard logosu taşıyan bir Samsung Money banka kartı sunuyor.

Samsung Money’de herhangi bir hesap ücretinin olmayacağı taahhüt ediliyor. Ne var ki, gelecekte bunun değişebileceğine dair bir madde de sözleşmede yer alacak gibi görünüyor. Bunun yanı sıra ABD’deki ulusal faize göre daha yüksek bir faiz oranının bulunduğunu da görüyoruz.

Samsung Money programının en önemli parçası Samsung Pay uygulamasıyla entegrasyon oluyor. Müşteriler uygulama içinden kart başvurusunu kolaylıkla yapabilecekler. Onay geldikten sonra, fiziksel kart ellerine ulaşmasa bile Samsung Pay uygulaması üzerinden kartla harcama yapmaya başlayabilecekler. Dahası, Samsung Pay uygulaması üzerinden hesap durumununu, geçmiş satın almaları görme, kartı dondurma ve şüpheli satın almaları şikayet etme gibi işlemler gerçekleştirilebilecek.

Tüm bu özellikler günümüzün teknoloji şirketi destekli kartları için standart niteliğini taşıyor. Ne var ki Samsung Money çeşitli Samsung destekli özelliklerle diğerlerinden ayrılmayı hedefliyor. Samsung Money kartıyla yapılan satın almalarda Samsung Rewards ödül programı kapsamında puan kazanma imkanı sunuluyor. Bunlar da gelecek Samsung ürün satın almalarında kullanılabilecek.

YORUMLAR
En çok okunan haberler