Google etkinlikleri kalıcı hale gelebilir

Medyaloji.net » teknoloji » Google etkinlikleri kalıcı hale gelebilir
Google etkinlikleri kalıcı hale gelebilir

Pandemi nedeniyle Google etkinlikleri dijital formata bürünmüştü. İlk etapta yaşanan bazı tereddütler nedeniyle tamamen etkinlikler durduruldu.

Google tarafından yapılan bir açıklamaya göre mevcut koşullar nedeniyle bu etkinliğin sanal ortamda düzenleneceği ifade edildi. Böyle bir kararın alınmasındaki en önemli neden ise hiç şüphesiz mevcut pandemi koşulları oldu.

Google ile alakalı en çok merak edilen detay ise bu etkinlikleri sanal bir şekilde devam ettirip ettirmeyeceği ile ilgiliydi. Zira Google 2020 yılına kadar çok fazla etkinlik yapıyordu. Hem akıllı telefonların lansmanları sırasında hem de yazılım alanındaki gelişmelerde konferanslara sıkça yer veriyordu.

Şimdi ise Google I/O 2021 etkinliğinin sanal olarak gerçekleştirileceği ifade ediliyor. Bu etkinlik 18 Mayıs ile 20 Mayıs arasında gerçekleşecek.

Etkinlikle ilgili ortaya çıkan detaylara göre şirketin bu tür çevrimiçi organizasyonlara daha fazla yer verme ihtimali olduğu söyleniyor. Mesela Microsoft Building sanal ortamda yapılacak. Muhtemelen Google da aynı yönteme başvuracak.

YORUMLAR