Doğa Sigorta A.Ş, Başarısının Gücünü Gözler Önüne Seriyor

Medyaloji.net » reklam » Doğa Sigorta A.Ş, Başarısının Gücünü Gözler Önüne Seriyor
Doğa Sigorta A.Ş, Başarısının Gücünü Gözler Önüne Seriyor

Sahip olduğu yaygın acente, servis ve hizmet ağıyla sektörde örnek gösterilen Doğa Sigorta A.Ş, yenilikçi ve vizyoner bakış açısıyla ortaya koyduğu gücünü, yeni reklam filmiyle paylaşıyor.

 "Güven doğasında var"

Tüketicilerden aldığı güçle sektördeki konumu hızla yükselen şirket, "Güven doğasında var" sloganıyla hazırladığı yeni reklam filmiyle tüketicilerin hızla artan güvenine karşı duyduğu haklı gururu pekiştirirken, sunduğu başarılarıyla artırdığı gücünü gözler önüne seriyor.

Sektörün en geniş acente ağına sahip olan şirketlerinden biri olarak, acenteleri ve çözüm ortaklarıyla sergilediği iş birliğiyle, sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olmayı başaran Doğa Sigorta, tüketicilerden aldığı gücünü yeni reklam filmiyle gözler önüne seriyor. Türkiye'nin yerli sermayeyle kurulan ulusal markası olarak alanında büyük bir başarı grafiği sergileyen şirket, "Güven doğasında var" söylemini yeni reklam filmiyle destekliyor.

TÜKETİCİLERDEN ALDIĞI GÜVENİ YANSITIYOR

Özellikle hayat dışı branşlarda sektöre kazandırdığı ilklerle her zaman öncü rol üstlenen Doğa Sigorta A.Ş, Türkiye'nin dört bir yanında yer alan acenteleri aracılığıyla sergilediği başarılı büyüme stratejisini, tüketicilerden aldığı güvenle bir kez daha kanıtlıyor. Bu güvenin bir yansımasını oluşturan yeni reklam filmiyle de sektördeki başarısını ortaya koyuyor.

YORUMLAR