Ünlü sunucu yayın sırasında beyin kanaması geçirdi

Medyaloji.net » dünya » Ünlü sunucu yayın sırasında beyin kanaması geçirdi
Ünlü sunucu yayın sırasında beyin kanaması geçirdi

New York'ta canlı yayından çıktıktan sonra beyin kanaması geçirip hayatını kaybeden TV habercisi ve sunucu Lisa Colagrossi, ülkedeki bütün haber kanallarını yasa boğdu.

ABD'de haber dünyası, ünlü TV muhabiri ve sunucusu Lisa Colagrossi'nin şok ölümünün yasını tutuyor. 49 yaşındaki başarılı sunucu, New York'ta canlı yayından çıktıktan sonra beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Colagrossi, WABC kanalının sabah haberlerinde çalışıyordu. İki çocuk annesi olan televizyoncu, geçen perşembe günü yine canlı yayında izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı bir şekilde haberini sundu. Daha sonra çekim aracına bindi. Ancak işler o anda birdenbire ters gitmeye başladı. Colagrossi, kendini iyi hissetmediğini söyledi. Meslektaşları hemen hastanenin yolunu tuttu. Çok geçmeden "ekranların parlayan yüzü" olarak tanınan Colagrossi'nin beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Cuma günü ise ünlü isim hayatını kaybetti.


Hafta sonu ölüm haberinin yayılmasının ardından ülkedeki bütün haber kanalları Colagrossi'nin şok ölümünün ortak şekilde yasını tutmaya başladı. Kariyerine doğduğu şehir olan Cleveland'da başlayan Colagrossi, 11 Eylül 2001'deki İkiz Kuleler saldırılarından bir hafta sonra New York'a taşındı. Colagrossi o tarihten bu yana WABC'de çalışıyordu.

YORUMLAR