Medya sektörünün deneyimli ismi yeni adresinde!

Medyaloji.net » pr » Medya sektörünün deneyimli ismi yeni adresinde!
Medya sektörünün deneyimli ismi yeni adresinde!

26 yıl süreyle çeşitli gazete ve kanallarda ekonomi muhabiri ve finans editörü olarak görev yapan deneyimli ismin yeni adresi belli oldu.

 Medya sektörünün deneyimli profesyoneli Ayfer Arslan, Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı şirketinde Medya İlişkileri Koordinatörü olarak çalışmaya başladı.

Kasım 2014’den itibaren Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başlayan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, kurumlara stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi ve kriz yönetimi konularındaki birikim ve deneyimlerini sunarak sektörde özel hizmet anlayışı ile fark yaratmaya devam ediyor.

 

AYFER ARSLAN KİMDİR?

Ekonomi basınının deneyimli ismi Ayfer Arslan, Tercüman Gazetesi, Kanal 6, HBB TV, Posta, Dünya, Akşam ve Cumhuriyet Gazetesi dahil medyada ekonomi muhabiri ve finans editörü olarak yaklaşık 26 yıl görev yaptı.

İSMMMO (İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) “Yılın En Başarılı Ekonomi Muhabiri” ödülünün de sahibi olan Arslan, 2014 Aralık-2016 Haziran tarihleri arasında Edelman Türkiye’de Medya Direktörü olarak çalıştı.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı ailesine katılan Arslan ile finans sektöründeki iddiasını güçlendiren şirket, özellikle az ve öz markaya hizmet verme politikası ile markaların beklentisini karşılıyor.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşteri portföyünde, ÜNLÜ & Co, Babacan Holding, Era Türkiye, Başyazıcı Grubu, Gül Proje, Bayraktar İnşaat, İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği, Güral Porselen, Güral Hotels, Negmar, İstanbullines, Etis Lojistik, Quasar, Yedi Mavi ve Dağ Mühendislik bulunuyor.

YORUMLAR
En çok okunan haberler