Harun Kolçak hastaneye kaldırıldı

Medyaloji.net » magazin » Harun Kolçak hastaneye kaldırıldı
Harun Kolçak hastaneye kaldırıldı

Türk pop müziğinin sevilen ismi Harun Kolçak, bir süredir mücadele ettiği prostat kanserinden dolayı ameliyat oldu. Bağırsakları enfeksiyon kapan ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı.

Dün özel bir hastaneye kaldırılan Harun Kolçak'ın durumuyla ilgili son projelerinde beraber çalıştıkları yapım şirketi bir açıklama yaptı.

CİDDİ OPERASYON GEÇİRDİ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "25. sanat yılı projesi için birlikte çalışmaya başladığımız değerli sanatçı abimiz Harun Kolçak, bir süredir mücadele ettiği rahatsızlıktan dolayı dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelerin bir parçası olarak ciddi bir operasyon geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kendisine acil şifalar diliyor, bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz. Gelişmelerle ilgili sosyal medya yazılarından daha sağlıklı bilgilendirme için lütfen bizimle temasa geçiniz."

ONUR AKAY'DAN AÇIKLAMA

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Harun Kolçak’ın sağlık durumu hakkında Twitter'dan bir açıklama yaptı. Akay, “Harun Kolçak'ın durumunun iyi olduğunu öğrendim. Ölümcül bir durum yok ortada. Sadece rahatsızlığı yeniden nüksetmiş. Acil şifalar dilerim.” dedi.

YORUMLAR