Dünyanın en ünlü çocuk yıldızı 35 yaşında!

Medyaloji.net » dünya » Dünyanın en ünlü çocuk yıldızı 35 yaşında!
Dünyanın en ünlü çocuk yıldızı 35 yaşında!

"Evde Tek Başına" serisi ile bir anda tüm dünyanın en ünlü çocuk oyuncuları arasına girerek 90'lara damga vuran Macaulay Culkin bugün 35 yaşına girdi!

Bir zamanlar dünyanın en ünlü çocuk yıldızlarından biriydi. Evde Tek Başına serisiyle daha 20 yaşına gelmeden milyonlarca dolarlık bir servetin hakimi konumuna gelmişti. Bir zamanlar dünyanın en ünlü çocuk yıldızlarından biriydi. Evde Tek Başına serisiyle daha 20 yaşına gelmeden milyonlarca dolarlık bir servetin hakimi konumuna gelmişti.

Culkin için 2012 yılı zor geçmiş, aktörün uyuşturucu bağımlısı olduğu yönündeki haberler medyada sık sık yer almıştı. Daha sonra ise uyuşturucu bağımlılığından kurtulduğu ama bu sefer de günde 60 sigara içtiği konuşulur olmuştu.

National Enquirer dergisine konuşan bir arkadaşı Culkin'in sigarayı hiç elinden düşürmediğini söylemiş, "Ne zaman görsem elinde sigara var ve dumanını da ciddi şekilde içine çekiyor. Bu kötü alışkanlığın zararları da artık gözle görülür hale geldi. Sürekli öksürüyor, dişleri de sararmaya başladı" diye konuşmuştu. Macaulay Culkin, 8 yıl birlikte olduğu Mila Kunis'ten ayrıldıktan sonra bir türlü toparlanamadı.

Culkin, şöhretinin keyfini çıkaramadan birbiri ardına trajik olaylar yaşadı. Önce kız kardeşi Dakota'yı bir trafik kazasında kaybetti. Sonra da aşırı dozda uyuşturucu yüzünden üvey kardeşi Jennifer Adamson genç yaşta hayata veda etti.

Culkin 2000 yılında sinemaya döndü ama, o dönemde, Evde Tek Başına ile yakaladığı şöhretin yanına bile yaklaşamadı. Aktör, 2004 yılında arabasında hatırı sayılır miktarda marihuana ve yatıştırıcı ilaçla yakalanıp gözaltına alınınca ilaçları depresyon ve panik bozukluk için kullandığını açıkladı.

1980 doğumlu Culkin, 17 yaşına geldiğinde kendisiyle yaşıt olan Rachel Miner ile evlendi. Ancak bu evlilik ona mutluluk getirmedi.

YORUMLAR