Birbirlerine girdiler

Medyaloji.net » twıtter » Birbirlerine girdiler
Birbirlerine girdiler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter'da kavga etti.

İstanbul Gazi Mahallesi'nden gelen şehit haberinin ardından Selahattin Demirtaş'ın Cüneyt Özdemir'e teşekkür ettiği tweeti paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek canlı yayın düellosunu tereddütsüz kabul etti. Fakat Özdemir daha sonrasında vazgeçti.

Selahattin Demirtaş'ın Cüneyt Özdemir'e attığı "seçim sonuçlarını kanal D takip ettim her defasında Selahattin Demirtaş,ı ve HDP ye desteğini eksik etmeyen Cüneyt Özdemir,e sonsuz teşekkürler" tweetinin capsini paylaşan Başkan Gökçek, paylaştığı bu capsin üstüne"POLİSİN ŞEHİT OLUŞUYLA İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYORSUN CÜNEYT? AŞAĞIDAKİ MESAJI GÖRÜNCE SANA SORMADAN EDEMEDİM. @cuneytozdemir" yazarak Cüneyt Özdemir'e soru yöneltti.

Bunun ardından sorusuna cevap veren Cüneyt Özdemir Başkan Gökçek'e canlı yayın düellosu teklifinde bulundu. Başkan Gökçek "HEMEN YARIN...SAAT VER..." tweetiyle tereddütsüz Özdemir'in canlı yayın teklifini kabul etti.

Fakat hemen ardından Cüneyt Özdemir "Sizin ile ciddi bir tartışmaya girmek inanın çok zor, hatta imkansız. Siz öyle sallayıp durun bize bakalım Melih bey" diyerek canlı yayın düellosundan hemen vazgeçti.

Tartışmaya Gökçek'in ezeli Twitter rakibi Ahmet Hakan da dahil oldu. Hakan, "eğleniyor muyuz gençler... @06melihgokcek @cuneytozdemir" yazarak, ikilinin arasındaki tartışmaya dahil oldu.

YORUMLAR