Atasun Optik'ten yeni reklam

Medyaloji.net » reklam » Atasun Optik'ten yeni reklam
Atasun Optik'ten yeni reklam

Güneş gözlüğü denince akla ilk gelen markalardan biri olan Atasun Optik yeni reklam filmi ile bomba gibi geliyor.

 Her yaşa ve her ihtiyaca uygun çok çeşit sunan Atasun Optik’in zengin güneş gözlüğü ürün portföyünün ve uygun fiyatlarının altını çizen filmde, Atasun Optik müşterilerinin deneyimlerini ve hislerini dinliyoruz. Anne, baba ve iki çocuktan oluşan ailemiz fiyatların uygunluğu sayesinde 2 çocuğunun da ihtiyacını karşılayabildiğinden bahsederken, yaşlı çiftimiz çeşit bolluğu yüzünden seçim yapmakta zorlandıklarını fakat deneyimli, ilgili ve güler yüzlü Atasun Optik çalışanları sayesinde kendileri için en uygun olanına karar verdiklerini anlatıyor. İki model arasında kalan bir gençse uygun fiyatlarla ikisini de aldığını söylüyor.

Türkiye’de 30 ilde 145 satış noktası ile en yaygın yapıya sahip Atasun Optik’in reklam kampanyası, televizyon filmi dışında, basın, açık hava, internet ve AVM gibi birçok farklı mecrayı kapsıyor.

Reklam Filmi Künyesi;
Reklamveren: Atasun Optik
Reklamveren Temsilcileri: Gökçe Kunt, Nuray Aksu Sezgin, Cansın Yavuz, Ezgi Çoban
Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB
Yaratıcı Grup: Gökhan Erol, Ozan Can Bozkurt, Ertuğ Tuğalan, Namık Ergin, Fatih Yılmaz, Erçin Sadıkoğlu, Volkan Fırat Tahtacı, Serhan Koçak, Cem Erguvan, Cihan Metin Üstek, Aybikem Alemdar, Özge Ateş
Stratejik Planlama: Canan Pehlivanoğlu, Beliz Top
Müşteri İlişkileri: Lawrence Du Pre, Selika Özcan, Nazlı Tüzüner, Ayça Demirbaş
Ajans Prodüktörleri: Nisan Turgul
Prodüksiyon Şirketi: Atlantik Film
Yönetmen: Umut Aral
Medya Ajansı: Cereyan Medya

YORUMLAR