Turkcell’den gençlere özel reklam

Medyaloji.net » pr » Turkcell’den gençlere özel reklam
Turkcell’den gençlere özel reklam

Turkcell, 3G teknolojisi kapsamında pazara sunduğu yeni hizmeti ‘VINN’ için hazırladığı yeni reklam filmiyle ekranlarda yerini aldı. Özellikle genç kuşağa hitap eden farklı tasarımlarıyla öne çıkan VINN’ın renkliliği ile dikkat çeken reklamı için…

Turkcell, GSM sektörünün yeni gözdesi 3G teknolojisi kapsamında pazara sunduğu yeni hizmeti VINN’ın yeni reklam filmini izleyiciyle buluşturmaya başladı.
 
Gençlere özel tasarıma, gençlere özel tanıtım
Oldukça renkli ve hareketli görüntülerden oluşan reklam filmi, genç kuşağın yeni dönem eğilimlerini içeren müziği ve çizgileriyle dikkat çekiyor. Turkcell’in gençlere özel tasarımla piyasaya sunduğu ‘VINN’lar reklamda, animasyon birer karakter olarak şarkı söylüyor.
 
Rengârenk giyinen gençler ve VINN’lar, reklama özel hazırlanmış ve gençleri VINN kullanmaya davet eden reklam müziğini seslendirirken, oldukça eğlenceli görüntüler ortaya çıkartıyor.
 
Genç kuşağın son dönem eğilimlerini yansıtan reklam filminde, müzik ‘elektronik’ ve pop müzik tarzında seslendiriliyor. Gençliğin temsili dinamizm ve hareket temasını tüm öğelerinde barındıran reklam filmi, Turkcell 3G’nin logosundaki renklerini de öne çıkartıyor.
 
Reklam filminin seslendirmesini Okan Bayülgen yaptı
Gnctrkcll reklamlarını seslendiren ve gençlerin en sevdiği şovmenlerden biri olan Okan Bayülgen, Turkcell’in VINN reklamında da karşımıza çıkıyor. 8 Ocak’tan beri ekrana gelen reklamın süresi ise 44 saniye.
 
YORUMLAR