Türk medyasının eli ayağına dolaştı!

Medyaloji.net » pr » Türk medyasının eli ayağına dolaştı!
Türk medyasının eli ayağına dolaştı!

Yerel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdüren Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu aynı anda miting düzenleyince televizyon kanalları ne yapacaklarını şaşırdı.

MEDYALOJİ ÖZEL - 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler il il gezmeye devam ediyor. Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BDP Eşbaşkanları yurdun dört bir yanını dolaşıyor. Bu trafik televizyon kanallarının akıllarını da karıştırıyor. Çünkü aynı anda hem Başbakan Erdoğan hem de Kemal Kılıçdaroğlu miting düzenleyebiliyor.

İşte bugün de Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ'da CHP'lilere seslenirken, Başbakan Erdoğan da Adıyaman'da sevenleri ile buluştu. O anlarda televizyon kanallarının elleri ayaklarına dolandı.

Peki ama kim hangi siyasi lideri ekranına taşıdı?
TRT Haber baştan sona dek Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını yayınladı.

CNN Türk, Başta Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına yer verirken yayına belli bir bölümden sonra Başbakan Erdoğan ile devam etti.

NTV yayına Kılıçdaroğlu'nun mitingini vererek başladı ve daha sonra Başbakan Erdoğan'a yer verdi.

Kanal 24 ve Ülke TV baştan sona kadar Başbakan Erdoğan'ın Adıyaman'da düzenlenen mitingini ekranlarına taşıdı.

TGRT Haber'de ilginç anlar yaşandı. Ekranı ikiye bölen TGRT Haber hem Başbakan Erdoğan hem de Kemal Kılıçdaroğlu'na yer verdi. Ancak ses Başbakan Erdoğan, görüntü Kemal Kılıçdaroğlu olunca enteresan görüntüler ekranlara geldi. Daha sonrada sadece Başbakan Erdoğan'ı baştan sona vermeye davam etti.

Habertürk baştan Başbakan Erdoğan'ın ekranlarına taşırken daha sonra Kılıçdaroğlu'na da yer verdi.

STV Haber ve Halk TV Kılıçdaroğlu'nun Tekirdağ'daki mitingini izleyicileriyle buluşturdu.

Ulusal Kanal ise ne Kılıçdaroğlu'na ne de Başbakan Erdoğan'ın konuşmasına yer verdi.

YORUMLAR