TeknoSA 300'üncü mağazayı açtı büyük hedefi açıkladı

Medyaloji.net » pr » TeknoSA 300'üncü mağazayı açtı büyük hedefi açıkladı
TeknoSA 300'üncü mağazayı açtı büyük hedefi açıkladı

TeknoSA, Anamur’da açtığı şube ile 300’üncü mağazaya ulaştı. Genel Müdür Oyman, bu yıl Ardahan, Bingöl, Şırnak ve Hakkâri’de açacakları mağazalarla 81 ili kapsayacaklarını belirtti.

2000’de 5 mağaza ile yola çıkan teknoloji parakendecisi TeknoSA, 300’üncü mağazasını Mersin Anamur’da bugün açıyor. Türkiye genelinde 300’üncü mağazayı açmanın çok anlamlı olduğunu belirten Genel Müdür Necil Oyman, “TeknoSA’nın bu başarıyı yakalaması, Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörü için de bir kilometre taşı. Bu büyüklüklerle, sektörü Avrupa liginde çok daha ilerilere taşıyoruz” dedi.

Kampanyalarla kutlayacak
300’üncü mağaza açılışını müşterileriyle ve Türkiye genelinde başlatacakları kampanyalar aracılığıyla kutlayacaklarını sözlerine ekleyen Oyman, “23-27 Nisan tarihleri arasında 300’üncü mağazamızın açılışına özel olarak çok cazip kampanyalar başlatıyoruz. Müşterilerimiz, birçok kategoriden ürünleri çok özel fiyatlara satın alma şansı yakalayacaklar” diye konuştu. TeknoSA’nın 2013’te yüzde 27’lik büyüme ve 3 milyar TL ciroya ulaşarak kapadığını hatırlatan Oyman, bu yıl ise 60 milyon liralık yatırım, yüzde 30 büyüme, 4 milyar liralık ciro ve 81 ilde 320 mağazaya ulaşma hedefleri olduğunu vurguladı.

Mağazadan banka kredisi
Teknoloji ürünlerine getirilen taksit sınırlamasını bankalarla yapacakları anlaşmalarla aşmaya çalışacaklarını kaydeden TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, “Bunun için çalışmalarımız sürüyor. İki şubemizde test çalışmaları yapıldı. Müşteri alacağı ürünün miktarı kadar kredi talep ediyor. Bizde TC kimlik numarasıyla bankaya başvuracağız. 5-10 dakika içinde gelen cevaba göre ıslak imza ile ürünü müşteriye satacağız. Müşteri ise banka ile muhatap olacak. Bu işlemler TeknoSA çalışanları haftanın 7 günü yapılabilecek. Sistemin mayıs başında uygulamaya geçeceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR