Dünyanın en büyük otomobil üreticisi General Motors’a bağlı Vauxhall, Opel Astra’nın yeni reklam filmini Türk televizyonlarında da izleyiciyle buluşturmaya başladı. Reklam, 2009’un Aralık ayında yurtdışında gösterime girmişti.
Beyaz perdenin en sevilen yapımlarından ‘Ocean’s Eleven’ filminden esinlenen reklam filmi, Jacque, İsabelle ve Brad adında 3 ajanın, gizemli kumarhane sahibinin sırrını ortaya çıkarma çabasını ekrana taşıyor. Filmdeki bazı sahne ve diyalogların birebir uyarlaması olarak yayınlanan reklam filmi, McCann Erickson Frankfurt reklam ajansının imzasını taşıyor.
Genellikle erkeklerle anılan kumarhane dünyasında geçen reklam filmi, özellikle erkek tüketiciye ulaşmaya çalışıyor. 1 Mart’tan beri yayınlanan reklamın süresi ise 60 saniye.