Aynı reklamda oynadılar

Medyaloji.net » pr » Aynı reklamda oynadılar
Aynı reklamda oynadılar

Sarelle'nin, "Siz Ne Yerseniz Çocuğunuz da Onu Yer" adlı yeni reklam kampanyasında, ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve oyuncu eşi Begüm Kütük Yaşaroğlu ile birlikte oynadı.

Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen Toksöz Grup'un markalarından Sarelle'nin yeni iletişim kampanyasının basın toplantısı, Toksöz Grup Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Ahmet Toksöz, Zafer Toksöz, Sanset Gıda Pazarlama Direktörü Aslı Eren Şengezer, Erdil Yaşaroğlu ve Eşi Begüm Kütük Yaşaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Tanıtım toplantısında konuşan Erdil Yaşaroğlu, "Çok eğlenceli ve keyifli bir çalışma süreci geçirdik. Çok güzel bir ekiple çalıştık. Ben hayatımda hiç oyunculuk yapmadım. Çekimler sırasında biraz gerildim açıkçası. Çünkü hayatımda kendimi beğendirmek için çaba sarf ettiğim tek insan Begüm. Bu yüzden yanlış bir şey yapmamaya çalıştım" dedi. Begüm Kütük ise, "Erdil'le sette beraber olmak çok keyifliydi. Her gün sete gidip geliyorum ama eşimle aynı set ortamında olmak çok daha eğlenceli ve güzeldi. Kendimi çok daha rahat hissettiğim bir ortamdaydım" diye konuştu.

Eğlenceli reklam filmleri serisine 2014’te de devam eden Sarelle'nin yeni iletişiminde, Sarelle tutkunu "Erdo" karakterinin yaratıcısı ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu, sevimliliğiyle büyük bir hayran kitlesi toplayacak olan "Erdo" karakterinin ikizi 'Bego' karakterini de filme dahil ediyor.

YORUMLAR