Yurtiçi Kargo'dan çocuklara anlamlı hediye!

Medyaloji.net » sosyal sorumluluk » Yurtiçi Kargo'dan çocuklara anlamlı hediye!
Yurtiçi Kargo'dan çocuklara anlamlı hediye!

Yurtiçi Kargo ve Fanatik, yılbaşında dört büyükleri tutan birer çocuğun hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Yurtiçi Kargo ve Fanatik, yılbaşında dört büyükleri tutan birer çocuğun hayalini gerçeğe dönüştürdü. Fanatik Gazetesi tarafından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un oyuncularına ve teknik adamlarına imzalatılan formalar, Yurtiçi Kargo tarafından minik sporseverlere ulaştırıldı.

Pandemiyle birlikte spor etkinliklerinden uzak kalan minikler, Yurtiçi Kargo'nun ulaştırdığı imzalı formalarla büyük bir sevinç yaşadı. Dört büyüklerin imzalı formalarını Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Uygun'dan teslim alan Yurtiçi Kargo Avrupa Bölge Müdürü Salih Kayıkçıoğlu; Trabzon, Mardin, Gaziantep ve İstanbul'daki miniklere hediyelerini ulaştırdı. Hayatlarının en büyük hediyesini aldıklarını söyleyen çocuklar, yarışmayı düzenleyen Yurtiçi Kargo ve Fanatik Gazetesi'ne teşekkür ederek mutluluklarını şu sözlerle dile getirdiler:

 

"Beşiktaş-Halil İbrahim Süer: Forma elime ulaştığında çok mutlu oldum. Özellikle Sergen Yalçın'ın da formada imzasını görünce çok şaşırdım. Mutluluktan nutkum tutuldu. Bu zamana kadar aldığım en unutulmaz yılbaşı hediyesiydi.

Galatasaray- Evren Demirtaş: Galatasaray takımını çok seviyorum. Dolayısıyla bu imzalı formaya sahip olmak beni çok mutlu etti ve çok heyecanlandırdı. Formanın üzerinde Fatih Terim imzası ise beni çok duygulandırdı.

Fenerbahçe-Alya Sevinç: Formamızı giyip babamla birlikte tribünlere gidip maçları izleyeceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bu forma ve Fenerbahçe babadan miras bana.

Trabzonspor-Emre Bekaroğlu: Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Daha önce hiç imzalı formam olmamıştı. O yüzden ilk formam kadar kıymetli."

YORUMLAR