Turkuvaz Medya Grubu'ndan Ekotürk'e transfer gerçekleşti

Medyaloji.net » medya » Turkuvaz Medya Grubu'ndan Ekotürk'e transfer gerçekleşti
Turkuvaz Medya Grubu'ndan Ekotürk'e transfer gerçekleşti

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yayın yapan ekonomi kanalı A Para'dan bir başka ekonomi kanalı Ekotürk'e transfer gerçekleşti.

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde olan ekonomi kanalı A Para'da Şef Yönetmen olarak çalışan Banu Çakıroğlu Ekotürk'e transfer oldu.

Çakıroğlu yeni adresinde Yayın Koordinatörü olarak kariyerini sürdürecek.

BANU ÇAKIROĞLU KİMDİR?
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-Televizyon mezunu olan Banu Çakıroğlu, mesleğe 1989 yılında Star TV'de başladı. HBB Londra Bürosunda (Reuters) Haber prodüktörlüğü ve Yayın yönetim asistanlığı yaptı.

Atv, HBB TV, Med Yapım'da çeşitli görevlerde bulundu. 1996-2000 yıllarında NTV'de haber,ekonomi,spor programlarında iç ve dış çekimlerde yönetmenlik yaptı. 2000- 2015 yıllarında CNBC-e de yönetmenlik görevinde bulundu.

Aynı yıllarda World Economic Forum, 2012 Reuters Feed , Forum İstanbul panelleri, IFS, UIP-ICP Bosphorus zirvesi ve daha birçok uluslararası önemli panelde yönetmenlik yaptı. 2016-2018 Erdemir Oyak Grubu içerisinde kapalı devre TV proje sorumluluğunu başarı ile gerçekleştirdi.

Son olarak Ekotürk ekonomi televizyonunda ve Turkuvaz medya Grubunda Şef Yönetmen olarak görev yapan Çakıroğlu, bundan sora görevine Ekotürk'te Yayın Koordinatörü olarak devam edecek. 

 

YORUMLAR