Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü oyuncusuna 96 yıl hapis istendi

Medyaloji.net » magazin » Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü oyuncusuna 96 yıl hapis istendi
Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü oyuncusuna 96 yıl hapis istendi

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Behram Paşa karakteriyle tanınan oyuncu Adnan Koç ile kardeşleri hakkında Cumhuriyet Savcısı mütalaasını açıkladı.

Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Adnan Koç, Mehmet Hayri Koç, Ahmet Koç, Şeyhmus Koç ve avukatları katıldı. Savcı, mütalaada Adnan Koç'un, Ataşehir'de bulunan bir kafede, uyuşturucu madde ticareti yapan Sinan Bozburun'dan para karşılığında bir miktar uyuşturucu madde aldığı, bu sırada uyuşturucu operasyonu için mekana gelen polisler Semih İşgüder, Eyüp Herekçi, Zafer Musa Doğan ve Mustafa Kara'ya direndiklerini ve polislere saldırdıklarını aktardı. Burada Adnan Koç'un cebinde kokain, Ahmet Koç'un cebinden ise metamfetamin maddesi çıktı.

Sabah’ta yer alan habere göre, sanıklar Adnan Koç, Ahmet ve Mehmet Hayri Koç'un, "kasten öldürmeye teşebbüs", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "görevi yaptırmamak için direnme", "gece vakti silahla birden fazla kişiyle birlikte nitelikli yağma" ve "alenen hakaret" suçlarından toplamda 96'şar yıldan 184'er yıla kadar ayrı ayrı hapis cezasıyla cezalandırılmaları istendi. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

YORUMLAR