Konyalı Saat'e yeni pazarlama ve kurumsal iletişim müdürü

Medyaloji.net » iş dünyası » Konyalı Saat'e yeni pazarlama ve kurumsal iletişim müdürü
Konyalı Saat'e yeni pazarlama ve kurumsal iletişim müdürü

Konyalı Saat Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapacak isim belli oldu.

70 yıla yakın tecrübesiyle, geniş saat koleksiyonunu 17 ildeki 40’tan fazla mağazasında müşterileriyle buluşturan Konyalı Saat’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Konyalı Saat Pazarlama & Kurumsal İletişim Müdürlüğüne Savaş Ceneviz getirildi.

Mersin Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitelerinde pazarlama ve iletişim odaklı eğitimler aldıktan sonra yüksek lisansını Marmara Üniversitesi’nde üretim yönetimi ve pazarlama alanında tamamlayan Savaş Ceneviz, meslek hayatına Petrol Ofisi’nde başladı. Sonrasında Yaşar Holding Gıda Grubu – Yaşar Birleşik Pazarlama’da (Pınar) ticari pazarlama departmanında, Mitsubishi Electric Türkiye’de pazarlama, reklam ve halkla ilişkiler birimlerinde görev yapan Ceneviz; son olarak Hollanda merkezli SHV Holding Nutreco – Trouw Nutrition Türkiye’de pazarlama departman müdürü görevini yürütmekteydi.

Kariyeri boyunca pazarlama, marka iletişimi, itibar yönetimi, kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, müşteri deneyimi yönetimi, ticari pazarlama, dijital pazarlama, sosyal medya, etkinlik yönetimi, sponsorluk çalışmaları, medya planlama ve satınalma gibi süreçleri yöneten Ceneviz; kampanya süreçleri, çağrı merkezi yönetimi, gizli müşteri yönetimi, personel eğitimleri, satış ve promosyon aktiviteleri, perakendecilik, ATL-BTL reklamcılık, fuar, seminer ve B2B etkinlik yönetimi gibi pek çok farklı alanda da mesleki tecrübeye sahip.

Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Reklam ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde sektör temsilcisi ve Marka Konseyi Etkinlik Kurulu’nda üye olan Ceneviz; üniversitelerde pazarlama, dijital pazarlama ve marka iletişimi üzerine eğitimler veriyor. Sektörle ilgili blog ve dergilerde yazarlık da yapan Ceneviz, 2019 yılında gazeteci, yazar ve iletişimcilerden oluşan bir jüri tarafından belirlenen “Basın Dostu 50 İletişim Lideri” listesinde de yer almıştı.

YORUMLAR