Huawei P40 Lite Türkiye'de satışa çıkıyor!

Medyaloji.net » teknoloji » Huawei P40 Lite Türkiye'de satışa çıkıyor!
Huawei P40 Lite Türkiye'de satışa çıkıyor!

P40 serisinin bir halkası olan P40 Lite'ı Türkiye'de satışa sunmaya hazırlanıyor. Huawei P40 Lite hangi özelliklerle geliyor?

Huawei P40 lite, fotoğraf, eğlence ve fiyat/performans özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihaz, HUAWEI Mate 30 Pro’dan sonra HUAWEI AppGallery ve Huawei Mobil Servisleri ile piyasaya sürülen ilk HUAWEI cihazlarından biri olacak. HUAWEI’nin resmi uygulama mağazası HUAWEI AppGallery, HUAWEI cihazlarının sunduğu benzersiz yetenekleri (HiAI ve bağlantı, medya, sistem ve güvenlik yetenekleri gibi) uygulamaların dünyasına taşıyor. 

48MP ana kamera, çerçeveli kompozisyon teknolojisini destekliyor ve hızlı bir şekilde arka arkaya çekilen birden fazla fotoğrafı birleştirerek farklı renkler üretiyor. 8MP ultra geniş açı objektif, kullanıcıların daha fazla çekim yapması için 120° görüş alanı sunuyor ve manzara, mimari, grup fotoğrafları için ideal özellikler taşıyor. Makro Lens ise 4 cm mesafeye yakın nesnelere odaklanarak güçlü kuruluma çok yönlülük katıyor. Dört kameralı kurulum ayrıca daha ileri düzey portreler ve sığ alan derinliği efektlerini simüle etmek için de AI ile çalışan bir Bokeh Lens içeriyor. 

HUAWEI P40 lite'deki dört kameralı sistem Süper Gece Modu’nu destekliyor ve bu sayede kullanıcıların hareket halindeyken tripod kullanmadan gece fotoğrafları çekmelerini sağlıyor. 

 

YORUMLAR