Galatasaray Kulübü'nden InGame Group ile iş birliği!

Medyaloji.net » spor » Galatasaray Kulübü'nden InGame Group ile iş birliği!
Galatasaray Kulübü'nden InGame Group ile iş birliği!

Törene Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, yönetim kurulu üyesi Dorukhan Acar, InGame Group Kurucu Ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Burak Gözalan, InGame Group Kurucu Ortağı Genco Alp katıldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Yusuf Günay,

"InGame Group ile önemli bir iş birliği anlaşmasına imza atıyoruz. Zula, 100'den fazla ülkede 11 dilde ve 30 milyon kişinin faaliyette bulunduğu bir oyun. Galatasaray Spor Kulübümüz gibi Türkiye'den çıkıp dünyaya mal olmuş bir marka haline gelmiş. Yüzde 100 Türk malı bir marka olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Galatasaray Kulübü Zula Espor Takımı olarak son 5 sezonun 4'ünde şampiyon olduk. Kurallara göre 2. yıldızı taktık. Futbol takımında olduğu gibi 4. yıldızı da takmayı hedefliyoruz. Galatasaray Spor Kulübü olarak önemli bir gelirimiz olacak." dedi.

Dünyada espor pazarı hakkında bilgi veren Dorukhan Acar ise "Oyun pazarı dünyada 152 milyar dolara erişmiş durumda. Yılda da yüzde 9 büyüyor. Espor da bunun yaklaşık 1 milyar dolarını kapsıyor. Ülkemizde de oyun pazarında son rakamlar 826 milyon dolar civarında. 13 milyon para ödeyen, toplamda da 30 milyon da oyun oynayan kişi hesaplanıyor. Bir Türk oyununun dünyaya bu boyutta yayılması hepimizi gururlandırıyor. Zula ile ortaklığımız her sene büyüyerek devam ediyor. Ticari anlaşmamız, hem katılım bedeli almak hem oyun içinde satılan ürünlerden gelir paylaşımı yapmak hem de Zula firmasının yeni çıkardığı bazı ürünler özelinde iletişim sponsorluğu yapmak. Taraftarlarımız, oyun içinde Galatasaray ürünlerini alırsa kulübümüz daha fazla gelir elde edebilir." ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR