Cansel Elçin yeni projesinin mutluluğunu yaşıyor!

Medyaloji.net » magazin » Cansel Elçin yeni projesinin mutluluğunu yaşıyor!
Cansel Elçin yeni projesinin mutluluğunu yaşıyor!

Ünlü oyuncu Cansel Elçin, bu aralar büyük mutluluk yaşamakta. Oyuncu, Çıplak Vatandaşlar isimli tiyatro oyunu ile sahnelerde yer almakta.

 Ünlü oyuncu Cansel Elçin, bu aralar büyük mutluluk yaşamakta. Oyuncu, Çıplak Vatandaşlar isimli tiyatro oyunu ile sahnelerde yer almakta.

Simon Beaufoy’un kaleme aldığı Cansel Elçin ve Reha Özcan başrollerini üstlendiği oyun da yönetmen Laçin Ceylan imzası bulunuyor.

Çıplak Vatandaşlar tiyatro oyunun da Cansel Elçin ve Reha Özcan’ın yanı sıra ; Erdal Uğurlu, Alican Altun, Bedir Bedir, Sedat Mert, Yusuf Vardar, Suna Yıldızoğlu, Dilşad Çelebi, Burcu Görek, Adıhan Şentürk, Süleyman Arda Eminçe, Nur Dilara Gül, Ebru Sarıtaş, Oğuz Edis ve Muharrem Fındıcak rol alıyor.

Cansel Elçin, sadece sahne önünde değil sahnenin arkasında da bir ekip olduğunu ve tüm emekçi arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirten bir mesaj paylaştı.

Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, “Geç de olsa hayallerinizin gerçekleşmesi kadar bir insanı mutlu eden bir şey yoktur. Buna vesile olan ve benim gibi deli olan bütün Çıplak Vatandaşlar ekibine sonsuz teşekkür ederim. Sahnede izlediğiniz 16 tiyatro oyuncusu dışında arkada çalışan muhteşem bir ekibimiz var” diye belirtti.

Elçin, dekoru taşıyan kuranlardan, ışık, ses müzik ,tanıtımımızı yapan, bunların hepsini organize eden tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Çıplak Vatandaşlar Detay:

Özelleştirildiği için kapanan Sheffield çelik fabrikası çalışanları artık işsizdir. Yıllarını mesleklerine vermiş bu deneyimli işçiler, geçinemez hale gelirler. İçlerinden Gaz’in aklına bir fikir gelir. Şehirdeki kadınların genç erkek striptizcilere gösterdiği büyük ilgi, Gaz’i ve diğer işsiz arkadaşlarını da yanına alarak striptiz dünyasına adım atmaya ve para kazanmaya iter.

Başaramazlarsa Gaz, oğlunu bir daha göremeyecek, arkadaşlarıysa tek umutlarını kaybedeceklerdir. Çelik Striptizciler’i böyle kurarlar. Ancak striptiz nasıl yapılır hiçbir fikirleri yoktur. Üstelik rekabet büyüktür ve bilmedikleri bu yolda başlarına gelmedik kalmaz. Gösteri günü hızla yaklaşmaktadır.

YORUMLAR