'Ben Kimim'' Müzik Severlerle Buluştu

Medyaloji.net » magazin » 'Ben Kimim'' Müzik Severlerle Buluştu
'Ben Kimim'' Müzik Severlerle Buluştu

Türk pop ve rock müziğine yeni bir isim daha katılıyor. Güney Marmara sahnelerinin aranan ismi Ender Koçer, her biri birbirinden iddialı 8 single çalışmasıyla ulusal müzik piyasasına açılıyor.

Güney Marmara bölgesinin ünlü müzisyenlerinden Ender Koçer, single parçaları ile Türkiye’ye açılmaya hazırlanıyor. Özellikle Bursa ve Yalova bölgesinde müzik yaşamının vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Koçer, 2019 yılında çıkacak ve Kınay Production imzasını taşıyacak olan 8 single çıkartacak.

16 yıldır profesyonel müzik yaşamının içerisinde yer alan Koçer’in ilk single çalışmaları için öne çıkan şarkılarının tamamının söz ve müziği kendisine ait. Kınay Production etiketiyle yayınlanan ''Ben Kimim '' şarkısı tüm dijital platformlarda hızla yükselişe devam ediyor. Dinleyenlerden tam not alan pop müziğin yeni ismi Ender Koçer yeni bestelerini sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

İLK SİNGLE ‘SENDEN SONRA’
Pop ve rock tarzıyla öne çıkan Koçer’in ilk single çalışması Mayıs’ta hazırlanacak. İlk olarak ‘Senden sonra’ adlı şarkısını müzik sevenlerin beğenisine sunacak olan Koçer’in ‘Ben kimin’ adlı single çalışması da yine Mayıs’ta yayınlanacak.

HER AY YENİLERİ ÇIKACAK
Koçer’in Mayıs’ta yayınlanacak iki single şarkısından sonra yenileri de artarda gelecek. Haziran ayında
‘Bu kaçıncı ayrılık’ ve ‘Demindeyim kederin’ adlı şarkılarının singlelerini yapacak olan Koçer, Temmuz
ayında ‘İki lokma’, Ağustos ayında ‘Ben böyle değilim’ ve ‘Zaman’, Eylül ayında ‘Benimki sevda’,
Eylül’den sonra ise 7 eserden oluşacak single albümü ile müzik sevenlerin karşısına çıkacak. Koçer’in
tüm çalışmaları Kınay Production imzasını taşıyacak.

YORUMLAR