PGM PR’ı tercih ettiler

Medyaloji.net » pr » PGM PR’ı tercih ettiler
PGM PR’ı tercih ettiler

Algı ABA Terapi Merkezi ve Milano Gourmet de iletişim ajansı olarak PGM PR’ı seçti.

Gelişim bozukluğu görülen çocukların eğitiminde bilimsel kanıtlara dayanan tek yöntem olan ABA terapisini aslına uygun olarak uygulayan tek merkez olan Algı ABA Terapi Merkezi ile Avrupa’nın en ünlü ve lezzetli peynirlerini Türkiye’ye getiren Milano Gourmet iletişim ve pazarlama ajansı olarak PGM PR’ı tercih etti.

2010 yılında kurulan ve bugün kadar özellikle yurtdışından gelen büyük prodüksiyonların toplu bilet satışı ve etkinlik danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteren PGM, PR sektöründe de hızlı ilerleyişini sürdürüyor.

15-16-17 Mart’ta İstanbul Ülker Arena’da sahne alacak olan dünyanın en popüler müzikali Cirque du Soleil Michael Jackson The Immortal World Tour’un toplu bilet satışı ve PR çalışmalarını yürüten PGM PR, 3 Nisan’da Ankara’da düzenlenecek olan 3. Ankara Marka Zirvesi’nin de içerik, pazarlama ve iletişim danışmanıdır.

Gelişim bozukluğu görülen çocukların eğitiminde bilimsel kanıtlara dayanan tek yöntem olan ABA terapisini ABD’li uzmanların süpervizörlüğünde gerçekleştiren Algı ABA Terapi Merkezi de iletişim danışmanı olarak PGM PR’ı tercih etti.

Avrupa’nın en lezzetli peynirlerini ve şarküteri ürünlerini Türkiye’ye getiren Milano Gourmet da iletişim ajansını seçerken tercihini pazarlama odaklı hizmet veren PGM PR’dan yana kullandı.

YORUMLAR
En çok okunan haberler