Eyvah, telefonum suya düştü derdine son!

Medyaloji.net » teknoloji » Eyvah, telefonum suya düştü derdine son!
Eyvah, telefonum suya düştü derdine son!

Sony Xperia M2 Aqua Türkiye'de satışa çıkıyor.

Sony'nin orta segmente hitap eden, suya ve toza dayanıklı akıllı telefonu Xperia M2 Aqua’yı Türkiye'de satışa sunuyor.

İşte Xperia M2 Aqua'nın fiyatı ve özellikleri:

Orta segmentin ilk suya dayanıklı akıllı telefonu Sony Xperia M2 Aqua, yalnızca suya dayanıklılık teknolojisini orta segment akıllı telefon kategorisine getirmekle kalmıyor, aynı zamanda bu teknolojiyi ileriye taşıyarak, en yüksek suya dayanıklılık derecesini (IP65/68) kullanıcılara sunuyor.

Sony Xperia M2 Aqua, dört çekirdekli ve 1.2 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 400 işlemcisi, 4G LTE desteği ve dikkat çeken fiyatıyla akıllı telefon pazarında iddialı modellerden biri olacak gibi duruyor.

Sony Xperia M2 Aqua, Türkiye’de 899 TL fiyat ile satışa çıkıyor.

Stamina modu ve çok güç tüketmeyen Snapdragon 400 işlemciyle beraber 2300 mAh pili ile sınıfındaki en yüksek kullanım ömrüne sahip olduğu iddia edilen Sony Xperia M2 Aqua, STAMINA Mode ile de çok daha uzun süre kullanım süresi sunuluyor.

Sony’nin en iyi kamera teknolojileri olan Exmor RS görüntü sensörü, HDR görüntüleme, SteadyShot, akıllı sosyal kamera uygulamalarını 8 Megapiksellik bir kamerada birleştiren Sony Xperia M2 Aqua, suyun altında da her defasında istediğiniz kareyi yakalamanızı sağlıyor.

Sony’nin akıllı sosyal kamera ekosistemi sayesinde Xperia M2 Aqua bir kameradan daha fazlasını sunuyor. Akıllı sosyal kamera uygulamalarında yer alan Social Live, özel anlarınızı Facebook hesabınız üzerinden canlı yayınlamanızı sağlarken, Picture Effect ve AR Effect gibi uygulamalarda fotoğraflarınıza eğlenceli veya nostaljik bir görünüm kazandırmanıza olanak tanıyor. Ayrıca 2 saniyede 31 kare fotoğraf çekebilen Timeshift Burst özelliği sayesinde hareket halindeki objelerin en mükemmel anını yakalayabilirsiniz.

Gerçeğe en yakın görüntü Sony Xperia M2 Aqua ile en sevdiğiniz fotoğraflarınızı ve filmleri gerçeğe en yakın görüntü kalitesi ile görüntüleyebilirsiniz. 4,8 inç qHD ekranı sayesinde zengin ve canlı renkler sunarken yüksek kaliteli IPS ekranı ile hareket halindeyken bile her açıdan net bir görüntü sağlıyor.

YORUMLAR