Xperia Z1 ve Z1 Compact'a KitKat geldi

Medyaloji.net » pr » Xperia Z1 ve Z1 Compact'a KitKat geldi
Xperia Z1 ve Z1 Compact'a KitKat geldi

Sony'nin geçtiğimiz ay İspanya'da görücüye çıkan ve kısa süre önce Türkiye'de satışına başlanan akıllı telefon modeli Xperia Z1 Compact ve Xperia Z1'e Android 4.4 KitKat geldi.

Sony'nin geçtiğimiz ay İspanya'da görücüye çıkan ve kısa süre önce Türkiye'de satışına başlanan akıllı telefon modeli Xperia Z1 Compact'a ve 2013 Eylül'ünde görücüye çıkardığı Xperia Z1'e Android 4.4 KitKat geldi. Ayrıca Xperia Z Ultra'da KitKat güncellemesine kavuştu.
Güncelleme ile bazı yeni özelliklere kavuşan Xperia Z1 Compact'ın abisi Xperia Z1'e ise güncellemenin OTA üzerinden henüz gelmemesi şaşkınlık yarattı. Xperia Z1'e güncelleme için cihazınızın bilgisayara bağlı olması ve Sony yazılımının bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor. Bu işlemlerin ardından Xperia Z1'e de Android KikKat güncellemesini kazandırabilmek mümkün.

Detaylar
Sony Xperia Z1 Compact'a OTA üzerinden gelen güncellemede cihazın kazandığı özellikler ise şu şekilde... Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact ve Xperia Z Ultra'ya gelen güncelleme ile özellikle arayüzde önemli değişiklikler olması ve performansta da iyileştirmeler söz konusu.
Google'ın KitKat sürümü ile sunduğu yeniliklerin tamamı Xperia Z1, Xperia Z1 Compact ve Xperia Z Ultra modellerine gelmiş olurken, aynı zamanda Sony'nin de Xperia arayüzünde gerçekleştirdiği düzenleme ve değişimlerle birlikte özelleştirilebilir seçenekleri de bolca sunuyor.

YORUMLAR