Ünlü şarkıcı Banu Zorlu ticarette Ortadoğu'ya açılıyor

Medyaloji.net » pr » Ünlü şarkıcı Banu Zorlu ticarette Ortadoğu'ya açılıyor
Ünlü şarkıcı Banu Zorlu ticarette Ortadoğu'ya açılıyor

Şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu tüm birikimini ticarete yatırarak İstanbul’da güzellik merkezi açtı. Ünlü oyuncu, şimdi de Ortadoğu ülkelerinde şube açmaya hazırlanıyor.

Ünlü şarkıcı Banu Zorlu Maslak’ta ShambalaClinic ismini verdiği bir güzellik merkezi açtı. Ticarete atılarak büyük bir risk aldığını belirten Zorlu, “Yıllardır sanat camiasındayım. Bütün birikimimi bu işe yatırdım. İnşallah bu işten de alnımın akıyla çıkacağım” dedi. Şu sıralar reyting rekorları kıran Küçük Ağa dizisinde rol alan Banu Zorlu, bir yandan da Ramazan ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. Haziran ayında da bir sinema filmine başlayacak olan ünlü şarkıcı, “Allah yeter ki iş versin. Ben çalıştıkça mutlu olan bir insanım. O nedenle asla yorulmuyorum” diye konuştu.

GELECEK KAYGISI
Geleceğini garanti altına almak için ticarete atılıp böyle bir işe girdiğini ve işlerini büyütmeyi amaçladığını anlatan Banu Zorlu, “Güzellik merkezi sadece Türkiye’de hizmet vermeyecek. Ortadoğu’da birçok ülkede şubeler açacağız. Önümüzdeki günlerde bir seyahate çıkacağım ve bir dizi anlaşma yapacağım” dedi.

YORUMLAR