Pokemon iPad ile geri geliyor

Medyaloji.net » teknoloji » Pokemon iPad ile geri geliyor
Pokemon iPad ile geri geliyor

Pokemon iPad versiyonu hazırlandı.

Geçmişten günümüze çok fazla Pokemon kartı kalmamış olsa da, dünya üzerinde halen bu Pokemon kartları ile oynayan fanatiklerin sayısı bir hayli fazla. Pokemon iPad ile bu kart oyununu dijital ortama taşımak isteyen yapımcıların hedefi ise Pokemon Dünya Şampiyonası.

Dünya üzerinde sadece çizgi film olarak kalmayıp çocukları hedef alan reklam kampanyaları ve çıkartılan taso, Pokemon kartları gibi ürünler ile büyük bir oyuncu ve hayran kitlesi yakalayan Pokemonlar, Pokemon iPad ile yeniden bu sektöre hitap etmek istiyor.

Pokemon iPad ile gerçek oyunu sunacak!
iPad kullanım yaşının giderek düşmüş olması bu hedefi tutturabilir cinsten kılıyor. Daha önce iOS için kullanıma sunulan Pokemon girişimlerinin yanı sıra Pokemon Trading Card Game yayınlanan ilk gerçek Pokemon oyunu olacak.
Oyun elinizde bulunan Pokemon kartlarıyla hamleler yapıp bir strateji geliştireceğiniz, bir mod üzerine kurulu olacak gibi gözüküyor. Pokemon şirket temsilcisi tarafından da atılan bir tweet ile doğrulanan bu durum bakalım önümüzdeki günlerde ne gibi gelişmelere sahne olacak.

YORUMLAR