Gençtur'dan yılın fırsatı

Medyaloji.net » » Gençtur'dan yılın fırsatı
Gençtur'dan yılın fırsatı

Yabancı dil öğrenmek isteyenler seçecekleri bir ülkede önce dil kursuna gidip, ardından aynı ya da komşu ülkede düzenlen kamplara katılarak öğrendiklerini hayata geçirme ve pratik yapma fırsatı bulacaklar.

Gençlik turizmi alanında 33 yıldır faaliyet gösteren Gençtur, iki farklı alanda sahip olduğu uzmanlığı tek bir fırsatta bir araya getiriyor. Artık yabancı bir dil öğrenmek için yurtdışında dil kursuna katılanlar; kursun hemen ardından aynı ülkede ya da hemen yanı başındaki komşusunda düzenlenen kamplara katılarak öğrendiklerini uygulama fırsatı bulacaklar. Üstelik iki ayrı paketi, birlikte, çok daha avantajlı bir fiyata alacaklar.

Fransa, İspanya, Almanya, Malta ve İtalya ülkelerini kapsayan kampanyada en az 2 haftalık dil kursuna katılanlar, hemen ardından 2-3 haftalık gönüllü gençlik kamplarına katılarak çok kültürlü bir ortamda, hem yeni deneyimler kazanacak, hem de yerel halkla, öğrendikleri dilin pratiğini yapma şansı bulacaklar.
Katılımcılar; iki ayrı paketin ayrı zamanlarda satın alınmasından farklı olarak, seyahat sigortasının bir kere ödenmesi gibi avantajlarıyla, önemli bir fiyat indirimine de sahip olma ayrıcalığını yaşayacaklar.
YORUMLAR