Yeni imajı hayranlarını şaşırttı

Medyaloji.net » diziler » Yeni imajı hayranlarını şaşırttı
Yeni imajı hayranlarını şaşırttı

Tolga Sarıtaş'ın Ferhat ile Şirin dizisindeki imajı hayranlarını çok şaşırttı

O3 Medya’nın yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdü dizi kadrosu ile bir hali dikkat çekmekte. Dizinin başrol oyuncuları Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar olarak belirlendi.

Geçtiğimiz sezon Söz dizisine veda eden Tolga Sarıtaş’ın yeniden ekrana dönecek olması hayranları için keyifli bir gelişme. Bir önemli değişiklik de ünlü oyuncunun imajında yaşandı…

Tolga Sarıtaş, Ferhat ile Şirin dizisi için bıyık bıraktı. Oyuncunun yeni tarzı da hayranları tarafından bir hayli beğeni topladı.

Dizinin senaryosunun yazılmaya devam ettiği de bilinmekte. Dizinin çekimlerinin 1 hafta sonra başlayacağı bilgisi de geldi. Tolga Sarıtaş, çekimlerin haftaya başlayacağını duyurdu.

Dizi önemli isimleri kadrosunda buluşturdu.

Cansu Dere’nin de uzun bir aradan sonra ekrana dönüş yapacak olması hayranları için heyecanı yükseltiyor.

Yıldıray Şahinler ve Işıl Yücesoy dizinin kadrosuna katılan yeni isimler oldular. Böylelikle dizinin ağır topları da oluştu…

En son Halka dizisinde izlediğimiz Şehsuvar Aktaş da dizinin kadrosuna dahil oldu.

Haziran Gecesi’nde Levon karakteri ile dikkat çeken Aktaş, Benim Annem Bir Melek’te ise Metin Turuncu olarak unutulmaz bir karaktere imzasını atmıştı. Kocamın Ailesi dizisinde ise Gazanfer olarak iz bıraktı.

YORUMLAR
En çok okunan haberler