X-İletişim'de üst düzey atama

Medyaloji.net » medya » X-İletişim'de üst düzey atama
X-İletişim'de üst düzey atama

Yiğit Kalafatoğlu ajansın yönetim kurulunda görev alacak.

Penti ve Hopi gibi markaların pazarlama direktörlüğünü üstlenen Yiğit Kalafatoğlu, X-İletişim’in yönetim kuruluna katıldı. Kalafatoğlu, İstanbul ve Dubai merkezli 360 pazarlama iletişimi ajansı X-İletişim’in yurtiçi ve yurtdışı büyümesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev alacak.

Lisans eğitimini Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü yandalıyla, yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi’nde sosyal medya ve itibar yönetimi teziyle tamamlayan Kalafatoğlu, kariyerine 2004 yılında Publicis Groupe çatısı altında adım attı. 2009 yılında kurduğu sosyal medya ajansı Utopic Farm’daki hisselerini 2018’de yatırımcılara devreden Kalafatoğlu, sonrasında Penti ve Hopi’de pazarlama direktörlüğü yaptı.

Altı yıl önce Cem Karakuş, Ebru Ayaşlılar ve Ahmet Faik Karanis tarafından kurulan X-İletişim günümüzde aralarında Urban Care, Mediamarkt, Hayat Kimya, Hepsi Burada, Madame Coco, Beymen Club, Nespresso, IGA ve Dorak Global’in de bulunduğu 30’u aşkın markaya hizmet veriyor. ATL, BTL, prodüksiyon ve dijital pazarlama hizmetlerini tek çatı altında toplayan ajans, tam hizmet yapısıyla Ortadoğu ve Avrupa pazarında büyüme hedefliyor.

YORUMLAR