Vitesco Technologies'e iki ödül!

Medyaloji.net » ödül/başarı » Vitesco Technologies'e iki ödül!
Vitesco Technologies'e iki ödül!

Red Dot Tasarım Ödülü 2020 yarışmasında “Marka Tasarımı ve Kimliği” ve “Mekansal İletişim” kategorilerinde yüksek tasarım performansıyla ödüle layık görüldü.

2019 yılında Continental AG Güç Aktarma Organları Bölümü altında yeni bir unvanla bağımsız bir şirket haline gelen ve bu kapsamda yeni bir marka kimliği benimseyen Vitesco Technologies, dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Red Dot Tasarım Ödülü 2020 yarışmasında iki ödül birden aldı. "Marka Tasarımı ve Kimliği" ve "Mekansal İletişim" kategorilerinde üstün tasarım performansıyla ödüle değer bulunan Vitesco Technologies, bu ödülle yeni marka kimliğinin dördüncü kez ödüllendirilmesini sağladı.

Tasarımın ekibi tarafından holistik bir marka imajıyla hayat bulan yeni tasarım, Vitesco Technologies'in tutku, dinamizm ve hareketini simgeliyor. "V" harfi ise merkezi dinamik bir markayı sembolize ediyor. Marka kimliğinin renkleri göz alıcı bir sarıyla beyaz renkten oluşuyor. Yeni marka renkleri, tüm dijital kanallarda olduğu gibi outdoor çalışmalarda, kapalı mekanlar ve etkinliklerde eşsiz bir imaj yaratıyor.

Vitesco Technologies İletişim Başkan Yardımcısı Dr. Anne-Kathrin Bräu, "Sektörümüzde bir benzeri olmayan bu görünüm, Vitesco Technologies'in B2B sektöründe sürdürülebilir sürüş teknolojileri ve e-mobilite alanında uzman olarak bilinir ve görünür olmasına katkı sağlıyor. Çekirdek ekibin yanı sıra yeni marka tasarım oluşumunu yöneten düşünce ekibinin çok kısa sürede bu çalışmayı ortaya koyması bizim için oldukça kıymetli. Çok eğlenceli fakat bir o kadar da zahmetli bir süreçti. Dolayısıyla kısa süredeki bu özverili çalışmalarımızın Red Dot Tasarım Ödülünün tanınmış jürisi tarafından fark edilmesi ve üstün yaratıcılıkta görülmesi bizi mutlu etti. Başarımızla tüm ekibimiz gurur duyabilir" dedi.

YORUMLAR