Türk Telekom'dan ülkenin ilk Abonelikli Bağış Sistemi

Medyaloji.net » medya » Türk Telekom'dan ülkenin ilk Abonelikli Bağış Sistemi
Türk Telekom'dan ülkenin ilk Abonelikli Bağış Sistemi

Türk Telekom ile Türk Kızılay, Abonelikli Bağış Sistemi için yaptıkları iş birliği ile mobil operatörler arasında Türkiye'de bir ilke imza attı.

Türk Telekom, kendisi gibi Türkiye’nin başka bir milli değeri olan kuruluşu Türk Kızılay ile işbirliğine giderek Türkiye’de bir ilke imza attı. Türk Telekom, 151 yıldır hiçbir ayrım gözetmeden tüm ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran Türk Kızılay’a yapılan bağışların sürekliliğini desteklemek için kullanıcının cep telefonu üzerinden bağış yapabilmesini kolaylaştıran Abonelikli Bağış Sistemi’ni Türkiye’de devreye soktu.

SMS’le abone olunabilecek

Türk Kızılay’a cep telefonu üzerinden yapılan bağışları belirli aralıklarda otomatik bir şekilde yineleyen bu sistemin sunduğu kolaylıklardan faydalanabilmek için, kullanıcının yapması gereken sadece 3965 numarasına bir SMS göndermek. Türkiye’de benzeri olmayan bu sisteme tek bir SMS ile abone olan kullanıcı, abonelik süresi boyunca her ay düzenli bir şekilde 10 TL bağışta bulunabilecek. Türk Kızılay’a yapılan bağış miktarı, kullanıcının faturasına yansıtılacak ya da bakiyesinden düşülecek ve kullanıcı dilediği zaman abonelikten çıkabilecek.

YORUMLAR