TRT'de koronavirüs alarmı! Binlerce çalışan evde çalışacak!

Medyaloji.net » medya » TRT'de koronavirüs alarmı! Binlerce çalışan evde çalışacak!
TRT'de koronavirüs alarmı! Binlerce çalışan evde çalışacak!

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri ile çok sayıda sıkı önlem alınırken devlet televizyonu TRT'de koronavirüs alarmı verildi..

Dünyada yüzbinlerce kişiyi enfekte eden koronavirüs şu ana kadar Türkiye’de de 5 kişiye bulaştı. Koronavirüs Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri ile çok sayıda sıkı önlem alınırken devlet televizyonu TRT’de koronavirüs alarmı verildi..

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; 6 bin kişiyi aşkın kişinin görev yaptığı Ankara'daki TRT Yerleşkesi'nde uzaktan erişim yayınlarına geçildi. Muhabirden editöre, kameramandan teknik ekibe kadar tüm çalışanlar evlerine yollandı. İkiye bölünen ekiplerin dönüşümlü olarak 14 gün evden çalışmaları talimatı verildi. Kameramanlara ulaştırma servisi aracalığı ile kameraları gönderilirken, editörlere ise haberlerini evden yazıp kanala iletmeleri istendi.

Tedbirler kapsamında rejideki insan sayısı minimuma çekilirken idari kadro da işlerini uzaktan erişimle evden yürütecek.

Yemekhanenin kapatıldığı TRT Yerleşkesi'nde köşe bucak dezenfekte çalışmaları yapıldığı, tüm şöförlerin de eve yollanıp merkezden kontrol edileceği öğrenildi. 

YORUMLAR