TOBB ile NN Hayat ve Emeklilik iş birliğine imza attı!

Medyaloji.net » iş dünyası » TOBB ile NN Hayat ve Emeklilik iş birliğine imza attı!
TOBB ile NN Hayat ve Emeklilik iş birliğine imza attı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile NN Hayat ve Emeklilik, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında önemli bir işbirliğine imza attı.

Dünyanın en köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) tüm üyelerine Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sunmak üzere bir araya geldi. İşbirliği ile KOBİ’ler başta olmak üzere TOBB üyelerinin, anlaşmalı hastaneler ağı içerisinde özel hastane konforunda sağlık hizmeti alabilmelerine imkan sağlanacak. TOBB üyelerine özel tasarlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan KOBİ işletme sahipleri ve çalışanlarının yanı sıra aile fertleri de faydalanacak.

Bu ürün kapsamında bir araya gelen iki kurum da ilk kez bu yönde büyük bir anlaşmaya imza attı. İşbirliğine yönelik detayların anlatıldığı toplantıya TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Marius Popescu, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Başkanı Levent Korkut ile Swiss RE Hayat ve Sağlık Sigortaları Branşı Türkiye Direktörü Marc Hartenbach katıldı.

 

YORUMLAR