The Restaurant Brands International'da ayrılık!

Medyaloji.net » iş dünyası » The Restaurant Brands International'da ayrılık!
The Restaurant Brands International'da ayrılık!

2017 yılı itibarıyla Burger King'in global CMO'luğunu üstlenen ve geçtiğimiz yıl da markanın çatı şirketi Restaurant Brands International'ın CMO'su olarak görev almaya başlayan Fernando Machado ayrılıyor

Fernando Machado, Unilever’de geçirdiği 18 yılın ardından Burger King’e 2014 yılında geçiş yapmış ve liderliğini üstlendiği McWhopper, Google Home of The Whopper, Whopper Detour, Moldy Whopper gibi kampanyalar uluslararası yarışmalarda birçok ödüle layık görülmüştü. Machado, Restaurant Brands International bünyesinde Burger King, Popeyes ve Tim Hortons’ın pazarlama faaliyetlerine liderlik ediyordu.

Yeni göreviyle ilgili bilgi paylaşımını ilerleyen günlere bırakan Fernando Machado, Ad Age’e yaptığı açıklamada, “Benim için harika bir fırsat. Restaurant Brands International’da harika yedi yıl geçti. Ekibimin başta Burger King olmak üzere markalar için yaptıklarından ve sürdürülebilirlik, gıda kalitesi, kapsayıcılık ve çeşitlilik üzerine çalışmalarından olağanüstü gurur duyuyorum. Restaurant Brands International’ın oldukça güçlü bir pazarlama ekibi var ve harika işler çıkarmaya devam edeceklerine güvenim tam” dedi.

Machado’nun ardından Restaurant Brands International’da görevi Popeyes Global CMO’su Paloma Azulay üstlenecek.

YORUMLAR