Spotify'dan yeni abonelik sistemi

Medyaloji.net » teknoloji » Spotify'dan yeni abonelik sistemi
Spotify'dan yeni abonelik sistemi

Spotify, 0,99 ABD doları fiyatıyla yarı Premium sayılabilecek bir aboneliğin test aşamalarında.

Spotify, ücretsiz hesap kullanıcılarını bir sonraki adımı atmaya teşvik edebilecek, ancak reklamlardan muaf Premium üyeler için muhtemelen yeterince çekici olmayacak 0,99 ABD doları tutarında yeni bir abonelik seçeneğini denemeye başladı.

Temelinde, kullanıcıların yalnızca karışık müzik çalabildiği ve saatte en fazla altı ücretsiz atlama yapabildiği Spotify, ismi Spotify Plus olması planlanan bu yeni abonelik seçeneğiyle birlikte kullanıcılara sınırsız atlama ve dinlemek istedikleri müzikleri seçme özgürlüğü sağlamayı planlıyor.

Spotify Plus aboneliğini Premium’dan ayıran şey ise, ücretsiz sürümde olduğu gibi şarkılar arasında yer almaya devam edecek olan reklamlar.

Şu anda, Spotify Plus’ın gerçek bir abonelik seçeneği olacağı onaylanmış değil. Spotify’dan gelen son açıklama ise, “Spotify deneyimini geliştirmek için her zaman çalışıyoruz ve programımızı geliştirmek için rutin olarak testler yapıyoruz… Bazı testler yeni teklifler veya yeniliklere önayak olurken, diğerleri yeni şeyler öğrenmemize yardımcı olmakla kalıyor” şeklinde.

YORUMLAR
En çok okunan haberler