Şampiyon dizisinin kadrosu belli oldu!

Medyaloji.net » diziler » Şampiyon dizisinin kadrosu belli oldu!
Şampiyon dizisinin kadrosu belli oldu!

TRT'nin merakla beklenen dizisi Şampiyon'un oyuncu kadrosu açıklandı.

Merakla beklenen Şampiyon dizisinin kadrosu belli oldu. TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak diziye son dakika flaş transferler yapılırken, Müslüm filmi ile adını bir kez daha duyuran Şahin Kendirci de kadroya dahil edildi. Tolgahan Sayışman'ın (Kafkas) partneri ise Yıldız Çağrı Atiksoy oldu. Ünlü oyuncu, Şampiyon dizisinde 'Suna' karakterine hayat verecek.

Şampiyon dizisi yeni dönemde TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Tolgahan Sayışman'ın baş rolde olduğu dizide partneri Yıldız Çağrı Atiksoy oldu. Atiksoy, Sayışman'ın canlandırdığı Kafkas karakterinin sevgilisi doktor Suna rolünü üstelenecek.

 

TRT'nin BSK Yapım / Çağrı Bingüller imzalı 'Şampiyon' dizisinin çekimleri 26 Temmuz'da başlayacak.

Önümüzdeki hafta afiş çekimleri yapılacak olan dizide Tolgahan Sayışman "Kafkas" lakaplı Fırat Bölükbaşı'na hayat verecek. Ketche (Hakan Kırvavaç) ile Devrim Yalçın'ın yöneteceği dizide Fırat'ın oğlu Güneş'i Emir Özyakışır, hocası Yaman'ı Erdal Özyağcılar, yakın arkadaşı ve idman antrenörü Zafer'i de son olarak Çukur'da rol alan Erkan Avcı canlandıracak.

Dizide Fırat'ın partneri doktor Suna'ya Yıldız Çağrı Atiksoy hayat verecek. Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün kaleme aldığı dizide ayrıca boks menajeri Tansel'i Mehmet Bozdoğan, Suna'nın yeğeni Kerem'i Halit Özgür Sarı canlandıracak.

Suna'nın babası Harun'u Vedat Erincin, Suna'nın annesi Gülten'i Meltem Savcı, Zafer'in kızkardeşi Neslihan'ı İlayda Alişan, Fırat'ın yengesi Mücella'yı Bahar Süer, Fırat'ın kardeşi Serhat'ı ödüllü oyuncu Berk Yaygın canlandıracak.

Ağırlıklı çekimleri Balat ve civarı ile Beykoz'da yapılacak olan "Şampiyon"un flaş transferlerinden biri de Müslüm filminin yıldızı Şahin Kendirci... Yönetmen Ketchce ile daha önce Müslüm filminde çalışan Kendirci dizide de Şahin karakterini oynayacak.

Tolgahan Sayışman’ın Şampiyon dizisinde Kafkas lakaplı Fırat gelecek vadeden genç bir boksörken yaşadığı talihsiz olayla hayatı yerle bir olmuştur. Fırat kariyerini bırakıp ringlere veda etmişken yıllar sonra oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkıp bir raunt daha diyecek.  

YORUMLAR